zaterdag 11 juli 2009

Het ontstaan van "spatmus"

Begin van 2009 zijn twee ateliers, atelier Spat design en Mus benadert door vereniging kromstraat kreatief te Delft met de vraag of zij interesse hadden om open atelier te gaan houden in het oude filmhuis in de Kromstraat.
Vanaf dag 1 van de samenwerking werd duidelijk dat ze qua stijl, werk en denkwijze een goede aanvulling op en versterking voor elkaar konden zijn. Al snel besloten beide ateliers krachten en kreativiteit te bundelen en zo tot een samenwerkingsinitiatief te komen, onder de naam Spatmus.


Spatmus maakt damesrokken, zoveel mogelijk vervaardigd van oude stoffen en materialen. Iedere rok is uniek. Het gevaar dat je bij populaire merken als King Louis of Desigual loopt, dat je buurvrouw dezelfde rok of jurk heeft, loop je bij Spatmus dus nooit. Ze zijn van gek, mooi, leuk, netjes, tot nog gekker te koop. Maar gegarandeerd gemaakt met een vleugje humor en een knipoog naar vroegere tijden. Ook worden spatmussen op maat gemaakt, zonder meerkosten. Je kunt uit onze unieke verzameling stoffen zelf een spatmus samenstellen, maar heb je zelf een leuk stofje, oud favoriet kledingstuk of gordijntje, neem mee, dan maken wij er een unieke spatmus van.


De spatmussen worden gemaakt in Delft, kromstraat 27. Je kunt ze hier ook kopen of bestellen. Verder zijn de spatmussen te koop bij Knetter, Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.
Het atelier in de kromstraat is niet iedere dag geopend, dus bel even als je langs wilt komen. Mus: 06-57373119 of Petra: 06-10527639

.

1 opmerking: